Title: طراحی اپلیکیشن آموزشی بیزینس کوچینگ و توسعه فردی + قیمت مناسب + نمونه کار + مشاوره رایگان | businesset

آن‌ها همچنین به‌طورمعمول وضع بازار را هم تجزیه و تحلیل می‌کنند و جمعیت هدف، اندازه بازار و تأثیر مثبت بازار بر درآمد شرکت را برآورد خواهند کرد. قبل از اینکه کسی در تجارت شما سرمایه‌گذاری کند، نیاز دارد که درک کاملی از سرمایه بالقوه داشته باشد. اعضای کلیدی تیم مدیریت، بنیانگذاران و مالکان، اعضای هیئت مدیره، مشاوران و غیره را ارائه کنید. در کنار فهرستی که از مشخصات تیم مدیریت خود تهیه می‌کنید، خلاصه‌ای از تجربیات آنها و نقشی که در شرکت شما دارند را نیز شرح دهید.

http://dena-blog.ir

خوب است که تأمین‌کنندگان را هم در این بخش به‌صورت دقیق معرفی کنید. اگر می‌دانید که ساخت محصولاتتان چقدر هزینه‌بر خواهد بود و بودجه شما هم چقدر است و آن را به توضیح محصول اضافه کنید، این بخش را پربارتر خواهید کرد. البته در این قسمت تنها نشان دادن شرح وظیفه اعضا و هیئت مدیره کافی نیست. شما باید در این بخش از بیزینس پلن‌تان دقیقاً مشخص کنید که شرکتتان دقیقاً از چه نوعی خواهد بود. اصولاً ساختار برنامه‌های استراتژیک از شرکتی به شرکت دیگر متفاوت است و نمی‌توان برنامه واحدی را به‌عنوان برنامه استراتژیک در نظر گرفت.

مرحله دوم: هدف تعیین کنید

اگر دانش و تجربه نسبی در مجله خبری بیزنس راه بنداز و کار دارید قالب آماده طرح کسب و کار را خریداری کنید و با توجه به راهکارها و دستورالعمل های آن، بخش های مختلف طرح کسب و کارتان را کامل کنید. اگر تهیه و تدوین بخشی از بیزینس پلن برای شما دشوار است و یا سوالاتی دارید که پاسخ آنها را نمی دانید برای مشاوره و راهنمایی با ما تماس بگیرید. در بخش توصیف شرکت اهداف کسب و کار و چگونگی تأمین نیازهای بازار هدف خود را به صورت کامل معرفی کرده و مزیت های رقابتی که موجب موفقیت شرکت شما می‌شود را، بیان کنید. در توصیف شرکت باید جوهره برند ، هسته اصلی برند (یعنی دلیل شکل گیری و هدف غایی که دنبال می کید) و ماموریت برند معرفی شود. برای آشنایی بیشتر با این موارد و نحوه نگارش آنها مقاله زیر را بخوانید.

  • طرح کسب وکار خود را با استفاده از یک طرح کلی خاص به نامSWOT، که مخفف قوت­ ها، ضعف ­ها، فرصت ­ها و تهدیدها است شروع کنید.
  • در این فصل بیزینس پلن باید نشان دهید که محصول و یا خدمات شما چگونه کسب و کارتان را از رقبا متمایز می‌کند.
  • همان طور که پیش از این به آن اشاره شد، طرح کسب و کار به فراخور ماهیت، اندازه، نوع فعالیت و نیاز بیزینس های مختلف، انواع متنوعی به خود میگیرد و بخش هایی در آن اضافه یا کم می شود.
  • نتیجه می گیریم که قبل از اینکه به طراحی بیزنس مدل بپردازید، حتما موارد گفته شده را در نظر بگیرید، سپس به طراحی بوم کسب و کار خود بپردازید.
  • خوبی بوم اینه که میتونید بذارید جلوی چشمتون و به همراه بقیه اعضای تیم، روزانه برنامه‌هاتون رو تو یک نگاه مرور کنید.

در ادامه خواهیم گفت که بیزینس پلن چیست و چگونه آن را طراحی کنید. آخرین قسمت برنامه کسب و کار اطلاعات مختلفی است که برای تکمیل برنامه شما لازم است. اطلاعاتی مانند تاریخ اعتبار، اسامی ارجاعات، گواهی‌ ها و مجوزها، اسناد قانونی، مجوزهای ساخت، قراردادها و لیست مشاورین تجاری و مواردی از این دست که به فراخور موضوع و نیاز باید ارائه دهید. عوامل خارجی تاثیر گذاربر کسب و کار که منجر به تسهیل رشد کسب وکار میشود، در این دسته قرار می گیرند. فرصت‌ها دست‌ آوردهایی هستند که با استفاده از استراتژی بازاریابی می ‌توانید از آنها جهت بهبود جایگاه خود استفاده کنید.

احیاناً اگر سوالی هم دارید بپرسید و بعد شروع کنید به بررسی یا طراحی ارزش‌های پیشنهادی برند خودتان. اولین مشخصه برند اسنپ، این است که شما می‌توانید راحت و آسوده، از هرجا که باشید، تاکسی قابل اعتماد بگیرید. در واقع اسنپ دارد نیازِ شما، به پیدا کردن سریع و آسان تاکسی را برطرف می‌کند؛ پس تا اینجا یک ارزش عملکردی ایجاد کرده است. گاهی اوقات مشتری دوست دارد بداند نسبت به هزینه‌ای که می‌کند، محصولش تا چه مدت کارایی خواهد داشت. در کل قیمت محصول شما نسبت به رقبا، کارایی محصول در بلند مدت و هزینه‌ای که مشتری حاضر است بپردازد، جزو ارزش‌های اقتصادی هستند.

انواع طرح کسب و کار

توسط رابرت کیوساکی

رابرت کیوساکی