این سؤالات شاید در یک مجله خبری بیزنس راه بنداز تک مالکی و یا دونفره بیهوده به نظر برسد، اما خوانندگان برنامه کسب و کار به تمامی این اطلاعات نیاز دارند. یک توصیف دقیق از تعداد نیروهای کاری مورد نیاز هر بخش و توضیحی از حیطه مسئولیت آنها، ضروری است. این قسمت از بیزینس پلن بر روی اعضای برجسته و تاثیر گذار کسب و کار شما اشاره دارد. در این قسمت باید نحوه تصمیم گیری و جزئیات بیشتری در ارتباط با تیم مدیریت بیان کنید.
- یکی از خدمات ویژه این تیم، مشاوره رایگان اخذ اقامت، اخذ ویزا، سرمایه گذاری خارجی، ثبت شرکت در خارج از کشور، اروپا، امارات… می باشد.
- این بخش چیزی است که برای اغلب کارآفرینان نوشتن آن دشواریهای زیادی ایجاد میکند، اما در واقعیت، این بخش نباید بیش از حد ترسناک تلقی شود.
- برنامه کاری ابزاری است که برای فعالیت در تجارت شما مورد استفاده قرار میگیرد.
- آنها معمولا روابطی با توزیعکنندگان و خردهفروشان دارند و برای فروش محصولات در کانالهای مناسب فعالیت میکنند.
- خواندن طرح کسب کار یکبار با صدای بلند هم می تواند به شما در برطرف کردن اشکالات نگارشی و همخوانی قسمت های مختلف نوشته کمک کند.
هدف این بخش درک کامل ویژگیها و توانایی خرید مشتریهای بالقوه در بازار است. با کمی جستجو در گوگل میتوانید به بیشتر این اطلاعات دست پیدا کنید. صورت سود و زیان صورت سود و زیان نشان میدهد که درنهایت، کسب و کار شما سود میکند یا ضرر. بیزینس پلن شما کمکتان میکند تا مانند یک فرمانده به کارتان مسلط باشید. برای اینکه در کسب و کارتان موفق شوید، باید سوار بر تغییراتِ آن در حال و آینده باشید. توضیح می دهد که چگونه محصولات شرکت به بازار عرضه خواهد شد تا مشتریان بیش تری به سمت محصولات جذب شود.
دیدگاه شما چیست؟ لغو پاسخ
موضوع مشابهی که موردبحث قرار میگیرد، استفاده از مجوزهای انحصاری فناوری است. اگر مجوز فناوری اصلی خود را از کسبوکار دیگری دریافت کردهاید، باید این موضوع را در بیزینس پلن خود شرح دهید و جزئیات روابط مالی خود را برای خوانندگان مشخص کنید. بهطور معمول، بررسی شرکت کوتاهترین بخشی است که در بیزینس پلن ارائه میشود. برای برنامهای که میخواهید در درون سازمان به اشتراک بگذارید و آن را در اختیار تیم و شرکای داخلی کسبوکار خود قرار دهید، این بخش را نادیده بگیرید و به سراغ بخشهای بعدی بروید. در نهایت، شما میتوانید چارت سازمانی پیشنهادی خود را در بیزینس پلن بگنجانید.
ایجاد دیدگاه لغو پاسخ
بیزینس پلن و یا طرح کسب و کار ، به سندی مکتوب گفته می شود که در آن باید نوع کسب و کار ، هدف کسب و کار و نحوه رسیده به آن هدف مشخص شود. به زبان ساده تر بیزینس پلن مشخص می کند که با توجه به وضعیت کنونی بازار ، چگونه می خواهید به اهداف کسب و کاری خودتان برسید. همین طور توجه داشته باشید که برای جذب سرمایه گذار داشتن بیزینس پلن از الزامات است.
با بررسی نتایج نهایی کار به صورت عددی، موفقیت یا شکست هر شغلی مشخص میشود. پیشبینیها و برآوردهای مالی به کارآفرینها، وامدهندگان و سرمایهگذاران کمک میکند تا به طور عینی، پتانسیل موفقیت یک شرکت را ارزیابی کنند. اگر کسبوکار شما به دنبال جذب سرمایه خارجی است، ارائه گزارشها و تجزیه و تحلیلهای مالی جامع بسیار مهم است. تعداد زیادی از متخصصان بودجه کسب و کار از این ایده حمایت می کنند که داشتن یک بیزینس پلن خوب کافی نیست. اگر نتوانید یک برنامه استراتژیک برای عملی ساختن ایده کسب و کار خود تدوین و اجرا کنید، حتی ایده های عالی تجاری نیز می توانند بی فایده باشند.